Acties.
Publiekvriendelijke acties


Agractie Nederland is gestart als de organisator van het historische boerenprotest van 1 oktober 2019. Ze vindt daarom haar basis in het actievoeren en actief vechten voor een betere toekomst voor de boer!
Inmiddels is Agractie veel meer dan alleen een actieclub. Ze is uitgegroeid naar een volwaardige belangenbehartiger van de agrarische sector met doelen op de korte en de langere termijn.
Agractie staat voor een duidelijke missie en hieraan ondersteunend nog altijd; actievoeren.

Agractie Nederland vindt het ook belangrijk om acties publieksvriendelijk en met een duidelijk doel te voeren. We zijn van mening dat de steun van de burger in onze missie ontzettend belangrijk is. De tractoren zijn zo gestart, maar verandering vereist een blijvende intensieve inzet! Wanneer de Nederlandse burger massaal een mening is toegedaan, kan de politiek uiteindelijk niet anders dan hier gehoor aan geven.

We zijn ervan overtuigd dat een groot deel van Nederland, met name de inwoners van de Randstad, niet meer weet wat het échte verhaal van de voedselmakers van Nederland is. Daarnaast zijn zij zich niet bewust van de problemen waar boeren dagelijks tegenaan lopen. Die boodschap brengen we ook. En aangezien de meeste inwoners van de Randstad niet naar ons komen, gaan wij graag naar hen!

Lees hieronder meer over de acties die we gevoerd hebben en de acties die op dit moment lopen of worden voorbereid:

Lopende en aankomende acties:
Eerdere acties:
Doneren.