De boeren van Nederland komen naar Utrecht!


vrijdag 15 oktober 2021 van 12.00-16.00uur.
ONTMOETEN

Boeren en burgers ontmoeten elkaar in Utrecht.

Bijna twee jaar geleden zette Agractie in hartje Amsterdam een nooit eerder vertoond groots evenement neer, om ons als boeren te laten zien in de Randstad en het gesprek aan te gaan met burgers en bestuurders over voedselproductie en het boerenleven.

Bekijk HIER. De terugblik op Boer & Burger Brunch 2019 in Amsterdam.
Dat smaakt naar méér!
Alle seinen staan op groen om dit jaar de BBB te organiseren in het centrum van Utrecht. Het belooft opnieuw een onvergetelijk evenement te worden, wat je niet wilt missen!

Save the date: 15 oktober 2021, de Boer & Burger Brunch 2021! De BBB vindt plaats tijdens de Dutch Food Week, de gehouden wordt van 9 t/m 16 oktober 2021.


KLEURWEDSTRIJD

Doe je ook mee?

Nog even en dan is het zover: de Boer & Burger Brunch 2021 in Utrecht op de Neude en het Stadhuisplein!
Speciaal voor jullie hebben wij de Boer & Burger Brunch kleurwedstrijd! Je kunt de kleurplaat downloaden via de knop hieronder.

Print de kleurplaat, kleur hem in op je allermooist en lever hem op vrijdag 15 oktober in bij de ‘Agractie kraam’ op de Boer & Burger Brunch! Bij inlevering op de Brunch ontvangt je een leuk presentje. Daarnaast maak je kans op super toffe prijzen, beschikbaar gesteld door Tim’s Speelgoedboerderij. De winnaars worden eind oktober persoonlijk op de hoogte gesteld en prijzen worden opgestuurd. Kun je niet komen naar de Boer & Burger Brunch maar wil je toch meedoen? Scan dan je kleurplaat of maak een foto, en mail hem vóór 22 oktober naar actie@agractie.nl.ELKAAR HELPEN

Draag jij een steentje bij?

Mogen we ook dit jaar op jullie rekenen?

Mail naar actie@agractie.nl om u aan te melden als vrijwilliger
Voor iedere vrijwilliger staat een attentie en onkostenvergoeding klaar.
Net als twee jaar geleden kunnen we de Boer & Burger Brunch alleen voor elkaar krijgen met jouw steun. We mochten toen rekenen op meer dan 250 vrijwilligers, die eten uitdeelden en in gesprek gingen met burgers, hielpen met de opbouw, of met de trekker kwamen en zorgden dat de dag ordelijk verliep.


VOEDSEL

Een gevarieerd aanbod van producten?

Mail naar actie@agractie.nl om uw producten aan te melden.
Uw steun door middel van voedsel en/of financiën wordt erg gewaardeerd! Natuurlijk kunt u erop rekenen dat uw logo op verschillende manieren en momenten in beeld wordt gebracht.

We hopen dat we met elkaar onze schouders onder deze dag zetten én mogen rekenen op uw aanwezigheid!
Ook dit jaar willen we een gevarieerd aanbod aan agrarische producten gratis uitdelen. Daarom doen we een beroep op de voedselverwerkende partijen om dit evenement met voedsel te ondersteunen.

We hopen op een zo breed mogelijk assortiment: fruit en groenten, zuivel, broodjes, vlees en vis. Zo kunnen we met elkaar laten zien welke mooie producten onze sector biedt!

In het belang van onze mooie sector
PARTNERS

Agractie bedankt haar partners voor de steun.

De Boer & Burger Brunch wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bekijk hier onze partners

Deze dag is mogelijk gemaakt door: