Donateur van Agractie.
TOEKOMST

Samen vechten voor een toekomstbestendige agrarische sector.

Agractie Nederland is een belangenbehartiger voor de agrarische sector. We strijden voor de toekomst van de Nederlandse agrarische sector. Dit doen we enerzijds aan de onderhandelingstafel op verschillende niveaus en met verschillende partijen, anderzijds door middel van actievoeren. Agractie staat voor publieksvriendelijke acties, waarmee we Nederland bewustmaken van onze producten en de manier waarop we produceren. (Kijk voor meer informatie bij Acties). Daarnaast creëren we zoveel mogelijk momenten om de Nederlandse burger het échte verhaal van de voedselmakers van Nederland te vertellen. Zo brengen we balans in het huidige maatschappelijke debat. Agractie Nederland is trots op haar boeren en niet zonder reden! Nederlandse boeren zijn topsporters en winnen iedere dag weer op het gebied van dierenwelzijn, duurzaamheid en veiligheid. Iedere dag weer leveren zij een topprestatie onder de zware druk van steeds wisselende wet- en regelgeving, oneerlijke concurrentie en een verdienmodel dat al vele jaren onder de maat is. Op deze manier zal de Nederlandse boer verdwijnen uit het Nederlandse landschap en het Nederlandse product uit de schappen. Dit kan en mag niet gebeuren! Ook de Nederlandse burger heeft belang bij een toekomstbestendige agrarische sector. Fietsen door een landschap met koeien in de wei, lokaal duurzaam en veilig voedsel op uw bord en een bruisend leven op het platteland, zijn zonder Nederlandse boeren niet mogelijk. Daarom vechten wij hard voor onze sector! Vecht u met ons mee? We hebben uw steun hard nodig! Voor slechts €25,- per jaar bent u donateur van Agractie Nederland. Als donateur, houden we u door middel van een nieuwsbrief die iedere 2 maanden verschijnt, op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de sector.
Daarnaast ontvangt u als donateur altijd 5% korting in de Webshop van Agractie.
Word donateur en kies je eigen cadeau!

  • Agractie Polsbandjes
  • Agractie Zonnebril

Klik hieronder op Aanmelden, onderschrijf ons 'mission statement' en draag direct uw steentje bij aan een betere agrarische sector!

Five Points Mission Statement Agractie Nederland

  • De Boeren van Nederland zijn van groot belang voor het Nederlandse voedsel, landschap en samenleving!
  • Agractie Nederland vertegenwoordigd de boeren op een waardige manier en heeft mijn steun!
  • Ik geef Agractie Nederland mandaat om namens mij gesprekken te voeren met de noodzakelijke partijen in het belang van boer en burger
  • Nederlands voedsel is lekker, betrouwbaar en veilig en verdient voorrang boven het importeren van voedsel.
  • De mening van de meerderheid van de achterban is leidend voor de koers van Agractie Nederland. Hierover vind voortdurend transparante terugkoppeling plaats.