De boeren van Nederland komen naar Rotterdam!

Bijna vier jaar geleden zette Agractie in hartje Amsterdam een groots evenement neer, om ons als boeren te laten zien in de randstad en het gesprek aan te gaan met burgers en bestuurders over voedselproductie en het boerenleven. Twee jaar later herhaalde Agractie dit evenement in Utrecht. Dat smaakt naar méér! Alle seinen staan op groen om dit jaar de Boer & Burger Brunch te organiseren in het centrum van Rotterdam. Het belooft opnieuw een onvergetelijk evenement te worden, wat je niet wilt missen!

Save the date: 13 oktober, de Boer & Burger Brunch 2023! De Boer & Burger Brunch 2023 vindt plaats tijdens de Dutch Food Week, die gehouden wordt van 7 t/m 14 oktober 2023.

Draag jij een steentje bij?

Ben jij werkzaam en/of bekend binnen de agrarische sector en wil je je passie graag met anderen delen?

Meld je dan aan als vrijwilliger en ga het gesprek aan met de burgers van Rotterdam! Het moment om te vertellen hoe ons voedsel wordt geproduceerd en hoe boeren omgaan met dier en natuur.

Samen zorgen we voor een juiste beleving tijdens de Boer & Burger Brunch, in het belang van onze mooie sector! 💛

Kunnen we op jou rekenen?

👉🏼 𝗠𝗲𝗹𝗱 𝗷𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝘃𝗿𝗶𝗷𝘄𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲𝗿 𝗼𝗽 𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲@𝗮𝗴𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲.𝗻𝗹.

Een gevarieerd aanbod van producten?

Mail naar actie@agractie.nl om uw producten aan te melden.

Uw steun door middel van voedsel en/of financiën wordt erg gewaardeerd! Natuurlijk kunt u erop rekenen dat uw logo op verschillende manieren en momenten in beeld wordt gebracht.

We hopen dat we met elkaar onze schouders onder deze dag zetten én mogen rekenen op uw aanwezigheid!

Ook dit jaar willen we een gevarieerd aanbod aan agrarische producten gratis uitdelen. Daarom doen we een beroep op de voedselverwerkende partijen om dit evenement met voedsel te ondersteunen.

We hopen op een zo breed mogelijk assortiment: fruit en groenten, zuivel, broodjes, vlees en vis. Zo kunnen we met elkaar laten zien welke mooie producten onze sector biedt!

Bekijk hier de terugblik van de Boer & Burger Brunch 2021 Utrecht!

Agractie bedankt haar partners en sponsoren voor de steun.